Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.02.23

MÉDA: SZELLEMI REND(HÁZ)

 

A Szellemi Rendházat ugyanúgy kell elképzelni, mint a Földit. Hiszen minden, amit itt látunk, szellemi elgondolás leképeződése, anyagba sűrítése. Gyermekkoromban, egészen huszonéves koromig, Majkon nőttem fel. Ez azt jelenti, hogy sokat jártunk oda kirándulni az osztállyal, később rengeteget voltam ott egyedül, vagy barátokkal, barátnőkkel, aztán sokat forgattam a birtokon, televíziósként. Az unokatestvéreméknek házuk is volt az erdő közepén, így a Család mindig ott töltötte a hétvégéket, később szinte a mindennapokat. Majkról tudni kell, hogy Szent György-vonal fut alatta, amely erős, pozitív, tiszta energiával látja el az ott élőket. Ez az energetikai rendszer, ez a frekvencia, nem csak az emberekre, a növényekre és az állatokra is jó hatással van. Az egykori Esterházy-birtok most újjáéledt, felújították a kastélyt, s a hozzá tartozó cellaházakat, a kamalduli szerzetesek volt otthonait. De most nem erről szeretnék beszélni, hanem a szellemi REND-házról. Számomra azért fontos, mert úgy érzem, minden onnan ered. Legalábbis az a szellemiség, amit néhányan (vagy sokan) képviselünk.

Akik "tagok", tudják, hogyan néz ki ennek a helyiségnek az energetikája. Azért energia, mert nincs fizikai volta. Csak érezni lehet. De nekünk ez elég. Elég, hogy tudjuk, ott REND van. SZERETET. BÉKE-állapot. Akik innen származnak, és/vagy ide térnek vissza, tudják, az a Világ, amit itt tapasztalunk, "totál" az ellentéte. Ezért nem értjük, mi ez a nagy szeretetlenség és gyűlölet, rosszindulat a Föld nevű bolygón?! Honnan származik? Kutatom én is. Kutatom, mert VÁLASZT SZERETNÉK KAPNI arra, honnan került ide a negatív, és miért nem lehet véglegesen FELÜLÍRNI SZERETETTÉ?! Én (is) ezért (is) küzdök. Ezért a közel 2 millió karakter, 300 ezer SZÓ és 45 ezer sor. Ennyi eddig a MÉDA GONDOLATAI. Jó lenne ezt a RENDET itt is elültetni. Jó lenne itt is nemesíteni mindazt, ami ebből az elgondolásból származik. Létezik egy asztal, ahol néhányan foglalnak helyet azok, akik vezetők. Akik ismerik az Élet törvényszerűségeit, tudnak, ismernek. Ezt a nem "kerekasztalt" is sokszor megjelenítik alkotók, festők, írók, rendezők. Talán, Ők is emlékeznek arra, hogyan néz ki a Szellemi Rendház.

A Szellemi Rendház lehet erkölcsi norma is. Egy olyan alap, amely, ha nem is kézzel fogható: tudott. Ez a REND bennünk is fellelhető, ha erre, s nem a civilizáltnak nevezett ZŰRRE koncentrálunk. Lehet, hogy mi is csak szellemileg létezünk, és a test, mint olyan, nincs is - csak a tudatban. Mégis látható világban élünk, mégis kitöltünk egy formát. Mindenki pontosan azt, amilyet elképzelt, amit most meg kell jelenítenie itt, a Földön. Akkor is így van, ha az ÉRZET nem mindig passzol a külsővel. Lázadhatunk ellene, mégis: ezek vagyunk. Szellemi létben nincs anyag. Energia van. Lelkiség, szellemiség. Koncentráció. Ott annyira evidens minden, hogy nincs szükség (már) testekre. Nem kell önazonosság, nem kell azt tanulnunk, mert VAN. Kiforrott egyének ülnek, vagy éppen tárgyalnak. Szünetet is tartanak néha. Sokan, vagy néhányan vágyunk eme szellemi létbe, ahol nincs más, csak ÉRTEKEZÉS. Értekezés egy magasabb rendért, magasabb rendben. Ahol csak a LÉNYEG számít. Ahol nincs sallang. Nem kell felesleges dolgokkal töltenünk az időnket. A szellemi rendházat mintázzák a földi rendházak - szerintem. Biztosan ők is vágynak az ismert állapotba. Sokan nem szeretünk itt lenni. Sokan szeretnénk már máshol és máshogyan létezni. Ezért kellenek ezek a birtokok. Hogy megnyugvást találjanak a FÖLDIEK. A kamalduli szerzetesek némaságot fogadtak. A cellaházaikban éltek. Lehet, hogy jobb lett volna, ha beszélnek, s elmondják, mit élnek át, mit tapasztalnak, milyen érzéseik vannak. Én ebben látom a SZOLGÁLAT értelmét. Amikor meghalljuk a CSEND tartalmát, amikor már olvasni tudunk a CSENDBŐL, akkor adjuk tovább, osszuk szét az emberek között! A SZÓT. Azt, ami ebből a SZELLEMI RENDHÁZBÓL származik. Hiszen ez a Forrás tiszta. Értékes és örök. A mindennapokhoz nyújt támaszt. JÓ ALAP. MINTA, amely KÖVETENDŐ.  

 

méda rb. heart

https://www.facebook.com/damaimagazin/    

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.