Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.01.14

MÉDA: SZABAD(FOGAS), SZABAD MINDEN

 

Nagyon örülök a "Szabad Fogas" elnevezésű akciónak. Örülök, hogy az Emberek segítenek egymásnak. Ez a kezdeményezés arról szól, hogy az ország különböző pontjain: fogasokat helyeztek ki, amelyekről kabátokat, meleg pulcsikat, kardigánokat vihetnek el azok, akinek szükségük van rájuk, a nagy hidegben. Valljuk be, tényleg nehéz napokat élünk........pedig így is annyi gond ér bennünket.......és még a mínuszok is. Valahogyan túl kell élnünk ezt is. Ezért jó, ha SEGÍTÜNK, ezért jó, ha könnyebbé tesszük egymás számára a létezést. Én arra gondoltam, hogy lehetnének SZABAD LAKÁSOK! SZABAD HŰTŐSZEKRÉNYEK - TELE ÉLELMISZERREL. SZABAD TISZTÍTÓSZEREK. SZABAD JÁTÉKOK A GYEREKEKNEK. SZABAD ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK. SZABAD VÍZ, SZABAD LEVEGŐ, SZABAD FÖLD (kerítések nélkül), SZABAD TŰZIFA, SZABAD BÚTOROK, SZABAD ÁGYAK ÉS SZEKRÉNYEK, SZABAD KÖNYVEK, SZŐNYEGEK, ELEKTRONIKAI BERENDEZÉSEK, AKÁR SZABAD JÁRMŰVEK.......és minden, ami hozzásegít minket ahhoz, hogy túléljünk, vagy vidámabban töltsük el Életünk eme szakaszát.

Az "ételszekrények", amelyek szintén megtalálhatóak az ország különböző pontjain, ugyancsak nemes gondolatok, cselekedetek eredményei. Sajnálatos, hogy kevesen helyeznek el bennük tartós élelmiszert, pedig jó lenne, ha mindig megtelnének mindenféle jóval, hogy azok is hozzájuthassanak ennivalóhoz, akik betegek, fáradtak, vagy nem tudnak annyi anyagit (anyagot) előteremteni. Így lenne szép. Így lenne REND. Azért jó, hogy elindult valami.......de még több segítségadásra lenne szükség - szerintem.  

Sokat forgattam Szeretetszolgálatok képviselőivel, adományozókkal, ételosztásokon, peremvidékeken. Gyűjtési akciókat hirdettünk, s mi is vittünk mindent, amit csak lehetett. Jó érzés adni. Jó érzés segíteni. ÖNZETLENÜL. SZABADON! 

Én már rászoktam. Majdnem mindenemet elajándékoztam. Anyagra gondolok: tárgyakra, ruhákra, bútorokra, játékokra. Mert a MINDEN nekem teljesen MÁST jelent. :) 

méda rb. heart

https://www.facebook.com/damaimagazin/

meda-masfel-millio-iras.jpg      

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.