Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.11.15

MÉDA: MOST

 
"A SZERETETNEK KELL AJTÓT NYITNI. MOST!” médarb.
 
“A megváltó mindig TÜKRÖT tart. Ő maga a TÜKÖR. Amely által mindenki szembesülhet. Önmagával. Ezért jön. Nem maga miatt. Szeretne felmutatni egy új, egy másik lehetőséget. Amivel mindenkinek jobb lehetne. Ő ismeri az utat. Tudja. Látja. Olyan ősi és alap, eredendő mintát hoz, képvisel, ami adott. Kipróbált, működő. Ha rá hallgatnánk, minden megváltozna. De sokan félnek. A változástól. S a tükörképtől. Pedig nem mutat rosszat. Nem mutat hibát. Mutat egy egyetemes rendet, s mutathatna összefogást, ami előre lendít. Kár elüldözni. Kár nem törődni vele. Mert ritkán jön. Nagyon szenved. Az Emberek Szeretetéért él. A jóságért. A meghittségért.” méda rb.
“Nincs ÉDEN, ha nem hisszük el, ha nem TUDATOSUL Bennünk mindez. Az, hogy a Kánaánt csak mi hozhatjuk el: Önmagunk számára. Nem érdemes másra várni. Nem ildomos. Mindenki a maga Életének rendezője. (Nem kovácsa:). Mindenki maga dönt maga felől. Ehhez viszont Nyugalom kell. Áldott állapot.” méda (rápolti brigi)
S.I.: Mi az Élet értelme?Méda: Szeretetet adni és elfogadni. S.I.: Mi az Élet célja? Méda: Hogy megleljük az Önvalónkat (Isteni Lényünket), s a benne rejlő szellemi kincseket átadjuk az Emberiség javára - szolgálatként. S.I.: Mi a Szerelem? Méda: Önmagunk megismerése. S.I.: Miért van kettősség?Méda: Hogy értékelni tudjuk az EGY-et.
"Azért jövünk a Földre, hogy könnyebbé és Boldogabbá tegyük egymás létezését." méda rb.
"Minden nap lehetőség: a SZERETETRE." méda rb.
"A Lelkünkkel írunk. Minden, ami most láthatóvá válik, bennünk van. Ő diktál. A toll csupán eszköz. Az Önvaló az, ami tartalmaz minden történetet." méda rb.
"Nincs harmónia, amíg kettő van és nem EGY." méda rb.
"A test ruha, amit magunkra öltünk. Felvesszük, belebújunk, hogy eljátsszunk benne egy szerepet. Vagy többet. Magunkra formáljuk, ismerkedünk vele, és sokszor ledobnánk. De mégsem tesszük. Ebben a köntösben élünk, 20-30, akár 100 évet. Nagy idő. S a ruha használódik. Kopik. Fakul is néha. De a lényeg, ami benne van, nem múlik. Örök. Aztán jön egy újabb szerep, új jelmez. Másik test, érdekes karakter. Annak is eleget teszünk. Újra és újra. Ki tudja, hány fogas van már a szellemi ajtón túl? Mennyi gomb....s mennyi gallér. Most itt vagyunk. Így vagyunk. Ma vagyunk. S, ha nem csal az emlékezet, felismerhetjük magunkat, a másikat, mindenkit, aki él. Mert egy dolog nem változik. A Szem. S a Lélek. Talán, ezért mondják, EMLÉK(SZEM). Mert minden, ami fontos, benne válik láthatóvá, általa érik nagyszerűvé. SZERETETTELJESSÉ. Igazzá. Jó, hogy van ruha. Jó, hogy van ez a Föld. Annyi mindent átélhetünk itt. Szerethetünk, Szerethetlek. Szeretlek. Mert van kezünk és lábunk, s van Szívünk, amellyel mindezt elérhetjük. Mindent OTTHONNÁ varázsolhatunk. Ruhában. Testben. Egyetemes RENDBEN." méda DAMAI Magazin
"Nem kell mindig szépnek lenni. Elég, ha az Ember okos." méda rb.
"A legnagyobb művészek apahiányosak." méda rb.
"Azért jöttünk, hogy megfejtsük az Élet rejtélyeit, és megtaláljuk Egymást - anyagban is. Mert Szellemileg, Lelkileg már EGY-ben vagyunk. Az EGY mindig a SZERETETTEL analóg, ami nem ismer korlátokat." méda rb.
"Ha megtapasztaltuk a poklot, ha voltunk elég MÉLYEN, jöhet a Mennyország. Bennünk." méda rb., művész
"Valami működteti az Embert. Vagy valaki. ENERGIÁT ad, s mozgat. Lehet, hogy nem is kívülről jön. Bennünk van. Bennem. S bent énekelsz. Vagy táncolsz. Mosolyogsz. Mindenkinek van személyes Istene. Másik fele. Aki inspirál. Fenntart. Különben nem lenne (ez az) Élet. Én sem. Mi sem. Nem lenne áhitat. S remény. Sem tűz, vagy fájdalom, ami ugyanaz. Végtére. Végül. Hazaérünk. Megtaláljuk. A karácsonyt. A falut. A gőzmozdonyt. A puncsot. A mikrofont. A rajzokat. A kabátot. A nagy sálat. Az örvényt. A kispárnát. A kutyát. A szegecses nyakörvét. A macit. A színapdot. A kamerát. A gyűrűt. A versmondást. Az akarást. Az italt. A józan észt. A merészséget. Tudást. A bűnt. A nyomort. A TISZTA ÉNT! A Családot. Asztalt és székeket. A MOZIT. A ruhánkat a földön. A galériát. Stáblistát." méda rb.
"A SZERETETNEK KELL (!!!) AJTÓT NYITNI." MOST. médarb.
“Nyugvópont. Ami állandó. Ami csak egyet ismer. Amiben megtaláljuk a Békét. Hazát. Amit olyan régóta keresünk. Mindig. Nincs kompromisszum. Sem megoldás. Mással. Mert az Isten elem Egy lehet. SZER-ETET. Ebbe nem fér bele más. Csak a TE. Csak, ami ismert. Azonos, analóg. Mert így válhat a Kettő Eggyé. Istenné. Maradandóvá. Hitté. Ez kell hozzá. Tudat és felelősség. Remény és akarás.” MÉDA (rb.)
MÉDA (rápolti brigitta): MŰVÉSZI LÉT(ESZKÖZ) A művésznek az Élet az eszköze. Nem is eszköze. Mert az Ő maga. Az Élet az ihletője, reménye, inspirálója. Aki művész, művészi Életet él. Tudja, Ő kevésbé számít. Nem Ő a fontos. Fontosabb a tudás és a tapasztalat. Amit megél. Átad. Tanulságként. A művész vállalja, hogy magányban, ám szellemileg gazdagon él. Mindenkivel egyetemben. Hiszen nem magáért alkot. A közös jóért. Reméli, hogy sok Emberhez elérnek gondolatai, vagy kinyit bizonyos kapukat. Eljut valahová. A Szívhez. Szeretethez. Ezért alkot a művész. Ezért érez késztetést. Minden nap. Minden órában. Az Élet múzsa. A létezés szerelem. Számára. Még akkor is, ha görcsös. Megoldja. Kioldja. Felemeli. Helyére teszi. Egyszer. (Kétszer). Mindent lefest. Eldalol. Megír. Tele rakja vízióval. Fizikai síkra hozza. Az álmát. Vágyát. Másképpen úgysem valósul meg. Másként senki sem érti. Csak így. Köntösbe bújtatva. Útjára engedve. Az asztalfiók, vagy a kispárna nem közvetít. Ki kell állni. Bábuként, maskarásként. Olykor kiszolgáltatva. Élő felületként. Amit teleírtak. Isten ujjai. Elképzelései. Ő akarta így? Úgy legyen. Társakat is adott hozzá. Vagy csak egyet. Művészi önkifejezést. Létállapotot. Közeget. Eszközt. Magamat. Téged. 2016. november 5.
Méda: HIT (werk, 1999) "Lélekörökítés folyik minden pillanatban. Legyen az Film, vagy Fotó. Vagy más. Bármi. Ami anyagot kér. Ihletet. Felmegyünk az ötödik dimenzióba, majd a hatodikba.......hetedikbe........így készül a MŰ. Mű-vész-et. Nem vész el......mert: VAN. És okít. Tanít. Felügyel. Erre csak az képes, aki NAGY MŰVÉSZ. Aki ISMERI az Élet szagát. Illatát. Aki mindent lát. S hall. Akinek nyitva a HARMADIK szeme. Nem csak földi berkekben. 12 D-ben. Aki mer feljebb menni. Aki nem fél a test nélküli létezéstől. Lelkizéstől. Aki kimászik. FELÜLRŐL (is) vizsgál. BELÜLRE megy. Aki szétszed, s összerak. PONTOSAN. Ezer százalékosan. Ez "az" a folyamat....." méda
Méda: ÉrtŐen Olvass! "Nem mindegy, hogy valamit elolvasunk, vagy meg is értjük. S az sem, hogyan tudjuk alkalmazni az Életben. Ezért fontos a figyelem, az értő olvasás, gondolkodás. Hasznos, beépül a Tudatba. S a mienké válik." méda rb.
 
Damai (békés) Magazin
meda-kellekei.jpg
 
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.