Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.11.15

MÉDA: SZEMÉLYISÉG(ELEMZŐ) - RIPORT


 

Kérdező: ASSI, S. Ildikó 

 

Válaszoló: méda - rb., alapító - Damai (békés) Magazin

https://www.facebook.com/damaimagazin/

 

 

S.I.: Kiegészítetted eddigi tevékenységeidet. Személyiségelemzéssel foglalkozol. Mesélnél róla, mi is ez?

Méda rb.: Körülbelül 4-5 évvel ezelőtt kezdtem, akkor még Tatán készítettem név- és személyiségelemzéseket, majd elmentem televíziózni, 3 évig. Miután kiléptem a mókuskerékből, újra beindítottam a tanácsadást, hiszen ismét volt hozzá energiám. Ez a tevékenység ugyanis nagyon sok energiát, erőt, figyelmet, intuíciót, belső fegyelmet igényel. Kicsit olyan, mint egy vizsgáló orvos, csak én nem a szervezetet vizsgálom, hanem a Lelket, az Emberek személyiségét, energetikáját, életútját, érzéseit, lényét. 

 

S.I.: Tanultad valahol, vagy veled született képesség? Mikor fedezted fel magadban?

Méda rb.: A tanulás és a velünk született képesség - szerintem - ugyanaz.  :) Méghozzá azért, mert a tudásunkat nem a "mából" hozzuk.  Bennünk van. Mi most "csak" emlékezni vagyunk itt. A Bennünk élő elültetett magra, s annak gyümölcseire (tudás, információ), valamint egymásra, a rokonlelkeinkre. Tehát az a képesség, ami már gyermekkorban látszik, előjön, az előző leszületéseinkből származik, azaz mindig is bennünk volt, van. Én is elég öreg, tapasztalt Lélek vagyok (ezt képviselem), ezért már 5 évesen is "bölcsességeket" beszéltem. :) Ez azért van, mert "korábbról" hozom a tudást. Azaz ez a dolog velem született, mi ketten: egyben vagyunk. :) Egy egység(ként) létezünk. Az Önvaló tartalmaz minden Szellemi Kincset, ami a mi valódi lényünk.     

 

S.I.: Nyitottak az Emberek erre? Sokan kérnek segítséget Tőled?

Méda rb.: Nyitottak, igen, de sokan nem értik még, mi is ez valójában. Vagy nem is akarják megismerni Önmagukat, vagy félnek. Fura, de sok Ember nem kíváncsi saját magára - igazán. Benne vagyunk a mindennapos taposómalomban, örülünk, ha este holt fáradtan beesünk az ágyba, kifizetjük a számláinkat, van mit enni-inni, van hol aludni, stb., de arra már nem marad energiánk, hogy megtudjuk: KIK VAGYUNK? Milyen lehetőséget, Csodát hordozunk, s mivé válhatunk?! 

 

S.I.: Mi alapján készül egy - egy elemzés?

Méda rb.: A tudásom alapján. Sokan kérdezik, hogyan készül, honnan tudok ennyi mindent, de azt hiszem, ez nem az Ő dolguk. Amikor rendelsz egy tortát, és elmész érte a cukrászdába, akkor sem kérdezed meg, mennyi lisztet és tojást tettek bele, vagy csokimázat a tetejére, és azt, hogyan kenték el, jobbról-balra, vagy balról jobbra, és a mazsolát beáztatták-e, mielőtt felhasználták? :) Ezek számodra lényegtelen kérdések. A Te számodra az a fontos, hogy elkészült a torta, hogy hazaviheted és megeheted. Szerintem kár firtatni ezeket, mert az, hogyan, miképpen készülnek az elemzések, egy Emberre tartozik, Rám. Én olvasok a Lelkekből, az energiából, akár tíz évre előre is látok - ami ugye nem "előre van", mert már most is létezik.......Ránézek valakire és mondom. Vagy rá sem nézek. Egyszerűen érzem. Egyébként szoktam kérdezni, vagy fotókat kérek, mert abból még többet lehet leszűrni az energetikából. A születési adatok azért kellenek, hogy megnézzük, milyen lehetőségekkel "jött" a Földre az illető - most, s milyen irányba kell(ene) elindulnia később - ha szeretne.  

 

 

S.I.: Akkor Te könnyen megismered, ki milyen Ember? 

Méda rb.: Abszolút. Igen. Rögtön érzem, ki milyen. Az első blikkre. S már hallgatok is erre. Azt is tudom, ki milyen szándékkal próbál(na) közeledni. Ha ez nem jó, zárok. Azt is megmondom, holnap mit fognak gondolni, vagy mondani, vagy mi lesz a következő reakció.    

 

S.I.: Ez jó, vagy rossz?

Méda rb.: Jó. Mert nem húzzuk egymás idejét. Én nem szeretem a mellébeszélést, sem az időhúzást. Van dolgunk, vagy nincs? Érdemes-e ezzel, vagy azzal a témával foglalkozni, vagy sem? Én ilyenkor Lelkekkel foglalkozom, a másik személyiségével. Kicsit át kell alakulnom Ő-vé, de nem mindenki hozzám "tartozik". Vannak, akiknek mások tudnak segíteni, nem én.    

 

 

S.I.: Melyek a leggyakoribb problémák, amikre választ keresnek az emberek?

Méda rb.: Hogy kik Ők? Miért nem szeretik Őket? Miért magányosak? Miért vannak visszatérő konfliktusaik? A párkapcsolati ügy alapvető problémát jelent mindenki számára. Ez a legkarmikusabb, legnehezebb kapcsolati rendszer, hiszen benne is van a nevében, hogy PÁR. Azaz: két, összeillő, egységes Emberről beszélünk. Mindenki a másik felét, az Igazit keresi, aki ugyanolyan, mint Ő. De csak nagyon kevés Embernek adatik meg, hogy megtalálja, ezért sokan boldogtalanok. Aztán ott vannak a gyermekkori sérülések. Majdnem mindenkinek van valamilyen gyerekkori sérelme - általában a Szülőktől jövő és/vagy a tanárok által. Nagyon sok Emberrel nem foglalkoztak úgy a Szüleik, ahogyan szerették volna, elhagyták Őket, bántalmazták, megalázták, semmibe vették, stb. A Tanárok szintén komoly fájdalmas nyomokat tudnak hagyni a gyermekekben (TISZTELET A KIVÉTELNEK!), mert sajnos, teljesítmény-centrikus Világban és oktatásban élünk, s nem SZERETETALAPÚBAN. A Felnőttek elfelejtik, hogy ők is voltak gyerekek. Ezért nem úgy bánnak velük, velünk, ahogyan kellene, ahogyan szelíd lenne. Aztán jönnek a munkahelyek, a társadalmi és anyagi problémák. Soroljam? Szerintem túl van bonyolítva az Életünk. Túl nehéz. De erről mi tehetünk. Egyrészt azért, mert hagyjuk, hogy így legyen. Hagyjuk, hogy bántalmazzanak, hogy h*lyének nézzenek, és nem a valódi tudásunkra kíváncsiak, hanem arra, hogy mit nem tudunk. "Büntetgetjük" egymást, pedig senki sem tökéletes. Az sem, aki ezt megteszi.  

 

S.I.: Mit tudsz nekik Te adni?

Méda rb.: Talán Hitet. Meg Tükröt. Kimondok, vagy leírok olyat, amit Ők maguknak sem mernek bevallani. Így elindulhatunk egy úton. A változás útján. Már, aki szeretne változni. De ehhez azonban előtte fel kell tárni a problémákat, meg kell nézni, hol van elakadás, vissza kell nyúlni a gyökerekhez, a gyerekkori problémákhoz, és szépen sorba venni mindent. Ilyenkor jönnek az AHA-élmények, a könnyes szemek, az Úristen!, erre nem is gondoltam!, vagy: Igen, ez az igazság! - mondatok. Mindenkinek kell valaki, aki meghallgatja. Én nem csak hallgatok, hanem el is mondom, hogy mi miért van, s mit kell tenni azért, hogy jobb legyen. A változást, a tanulást azonban mindenkinek magának kell elérnie, véghezvinnie. Ehhez tudok adni tananyagokat, cikkeket, módszereket, javaslatokat.

 

 

méda rb. - Damai (békés) Magazin

aaa-damai-majk-logo2.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.